skip to Main Content

Het juiste beeld

Beeld: fotografie, illustraties, video. Bijna elke uiting, zowel online als drukwerk, heeft beeld nodig. Om de boodschap te verhelderen, te ondersteunen en behapbaar te maken.

Als de bakker zijn appelgebak paars zou kleuren dan zal in de meeste gevallen dat gebak ’s avonds nog steeds in de vitrine liggen. Er kleven veel aspecten aan de keuze van effectief beeld. Om met al die aspecten rekening te houden is uitgebreide ervaring nodig met “beeldlezen”. Ik werk lang genoeg met beeld om te durven zeggen dat ik die ervaring heb, en die stel ik graag beschikbaar!

Advies fotografie en illustraties

Een folder, uitnodiging of website kun je maken of breken door je beeldkeuze. Wat staat er eigenlijk op de achtergrond? Wat vertelt de scherpte, materiaaluitdrukking, sfeer, expressie van lichaamshouding of gezicht? Is een foto technisch in orde? Zijn er elementen in beeld die er niet toe doen? … Ik adviseer altijd bij de keuze van beeld, gevraagd of ongevraagd. Of ik uiteindelijk het benodigde beeld zelf maak of de opdracht uitbesteed hangt af van de situatie.

Back To Top